Meritter

Jeg har tidligere jobbet som kiropraktor under Studentsamskipnaden i Oslo (SiO), der jeg samarbeidet med fysioterapeutene og massørene som jobber der, samt med studenthelsetjenesten. (Januar-juli 2011)

Høsten 2011 flyttet jeg inn i Vitaminveien 11 på Storo, der jeg samarbeidet med Chi Kinesisk Medisin. Jeg drev min klinikk der frem til oktober 2015, men grunnet rivning av bygget jeg holdt til i ble jeg nødt til å flytte. Dette er jeg i dag svært fornøyd med, ettersom Skullerud er et herlig sted, med Marka rett ved siden av, og flotte omgivelser!

Jeg har jobbet også for InterCare Frogner under oppstarten av deres virksomhet høsten 2012.

Forøvrig har jeg bakgrunn som massasjeterapeut. Jeg tok massasjeterapeututdannelsen ved Institutt for Helhetsmedisin (IFH) og ble diplomert massasjeterapeut sommeren 2005. Etter dette jobbet jeg som idrettsmassør ved SiO sine treningssentre hver sommer- og juleferie, samt som massasjeterapeut på et fitness-senter i Stockholm. Mine erfaringer som massasjeterapeut har gitt meg god følsomhet i fingre og hender, og god forståelse for musklenes rolle i forskjellige problembilder.

Nov 29, 2017 | Posted by | Comments Off on Meritter