Massasje

Massasje er en god behandlingsform, både som tillegg til kiropraktikk og for de som synes kiropraktikk er litt skummelt, men som likevel har behov for å løse opp i verkende og stive muskler. Både den direkte avslappende effekten på musklene og den indirekte hormonelle effekten man får av massasje gjør godt for kroppen.

Det er mange problemer som kan påvirkes gjennom en dyp behandling av musklene. Alt fra hodepine og stiv nakke til løperkne og smerter i legg og fot kan lindres gjennom å få musklene til å slappe av og mykes opp. Det er ikke alltid bare behagelig å få en dyptgående massasje hvor man jobber nøye med muskulaturen, men det føles bra etterpå!

Under massasjen frisettes hormoner som oxytocin og endorfin. Disse hormonene gir velbehag og bidrar til at kroppen slapper mer av. Dette merkes ofte etter en massasje, når man reiser seg og føler seg trøtt og behagelig.

Jeg samarbeider med en meget dyktig og erfaren massasjeterapeut som tidligere har jobbet med toppidrettsutøvere i Stockholm. Hun har 14 års erfaring og finner fort hvilke muskler som trenger behandling når hun legger hendene på deg.

Unn deg litt velvære og avslapning i hverdagen! Ta kontakt for bestilling av tid!

 

Aug 16, 2011 | Posted by in Nyheter | Comments Off on Massasje