Finne frem i Oslos helsejungel?

En kiropraktor er kanskje nettopp det du trenger! Kiropraktoren er ekspert på plager i muskel- og skjelettsystemet, og nervesystemets koblinger til dette. Smerter, stivhet og ubehag i hele kroppen kan påvirkes gjennom behandling med manuelle teknikker (=utført med hånd) uten bruk av smertestillende kjemikalier. Grundig undersøkelsesmetodikk, et helhetlig syn på kroppen og dyptgående kunnskap om kroppens virkningsmekanismer og sykdomskunnskap gjør kiropraktoren til en svært kompetent terapeut.

Kiropraktorer er del av den norske primærhelsetjenesten og kan henvise pasienter til medisinske spesialister, røntgenundersøkelser og fysioterapi ved behov. Kiropraktoren kan også sykemelde i opp til 12 uker hvis det skulle vurderes som nødvendig.

Jeg holder til på Storo i Oslo, nærmere bestemt i Vitaminveien 11A, i 3. etasje sammen med Kinesisk Naturterapi. Bygningen er nabo til Storo Storsenter. Du finner Expert og Spinn i første etasje ut mot rundkjøringen ved Storsenteret, og inngangen finner du rundt hjørnet til høyre for Expert. Ta kontakt på tlf 90 55 80 13 for timebestilling eller hvis det er noe du lurer på!

Velkommen skal du være!

May 15, 2012 | Posted by in Nyheter | Comments Off on Finne frem i Oslos helsejungel?